Gran estil en un lot petit

Aquesta nova casa aprofita al màxim el seu entorn costaner a la vibrant comunitat de Rosemary Beach, Florida.

Gran estil en un lot petit Gran estil en un lot petitLa casa de Rule i Bob Brand a Rosemary Beach, Florida.

R La casa de Rule i Bob Brand us dóna la benvinguda amb una presència senzilla però elegant, amb un cel elegant al costat de la platja. La casa aprofita al màxim el seu terreny, utilitzant magistralment cada centímetre.

Assegut bonic
Amb els veïns a pocs passos, crear un ambient privat en una comunitat com Rosemary Beach, Florida, és un repte per a qualsevol arquitecte. Abans del disseny rectangular típic de moltes cases del barri, l'arquitecte Eric Watson va crear una estructura inclinada en forma de L per donar més privacitat. El disseny també aprofita els patrons de llum. 'La façana principal de la casa està orientada a l'oest, de manera que proporciona una ombra a la terrassa i els jardins orientats a l'est', explica Eric.



Tot i que és relativament modesta, la casa se sent força àmplia. 'La façana monumental d'entrada dóna més protagonisme a la part davantera de la casa i deixa entreveure l'espai de doble alçada que hi ha a l'interior', continua.

Barregeu-ho
La barreja exterior de materials dóna a la casa un caràcter afegit. Eric va combinar revestiment d’estuc i cedre blanc amb persianes de caoba i un sostre de metall galvanitzat. Els materials són duradors i de poc manteniment. Teníem el cedre tacat, no pintat. La taca funciona bé en aquest entorn perquè té un caràcter més aspre i més perdonador que la pintura.

Estil interior
Les marques utilitzen la casa de la platja com a residència principal, per la qual cosa era fonamental que s’adeqüés a un estil de vida durant tot l’any. 'Era important per a nosaltres tenir una planta oberta i volíem un dormitori principal al primer pis', diu Bob. L’amplitud interior resulta de l’ampli sostre de la zona d’estar principal. 'Tot i que és força obert, hem proporcionat una zona semiprivada al pis de dalt que dóna al jardí i té el seu propi porxo', diu Eric. El disseny se centra en espais oberts i fluids. 'Hem conservat la superfície del sòl minimitzant els passadissos i els vestidors', assenyala.

El pi càlid del cor s'utilitza per als terres, les bigues i el mantell de la xemeneia i 'juga amb el caràcter més aspre de l'exterior', diu Eric. Els acabats de la cuina prenen nota de l’exterior. 'L'armari està tacat i el color blau-verd de l'illa de la cuina és el mateix que els de les finestres', diu Rule.

És difícil escollir la millor característica d’aquesta casa guardonada, però cal destacar l’observació de Rule. 'El meu aspecte preferit de la casa era tota l'experiència de crear-la. Tots vam aportar les nostres idees, però Eric va anar més enllà del que imaginàvem. La casa supera tots els nostres somnis ”, diu.

què és un tractament proteic per als cabells negres